Blogia
fades

Fades

Fades La paraula Fada, prové del Llatí "Fata".
Des dels temps més primitius, el misteri de les Fades ha sigut objecte d'especulació humana.¿On esta el païs de les Fades? la seva situació s'ens escapa. Unes vegades es situa justament sobre l'horitzó, i altres sota els nostres peus.
Més endavant, es va traslladar en una illa situada en el canal Irlandès, davant les costes de Pembrokeshire. Alguna vegada l'havien vist els marins, i fins hi tot van desenbarcar en ella, però despres va desaparèxer d'una manera desconcertant.
Possiblement, la illa més famosa es Avalon; els habitants del païs de les Fades, poden dividir-se en varies espècies diferents, segons la seva llar natural, a més de les Fades solitàries, hi han moltes èlfines de tipus rural que habiten en els boscos. Hi ha que viuen en illes mítiques o en paísos que es troben sota dels oceans, i existeixen també les fades aquàtiques que habiten en els mars, llacs i rius.
Entre les diverses espècies, els estils de vida varien molt entre els petits nuclis familiars, les comunitats gerarquicament organitzades i els essers solidaris i independents com els leprechauns.

0 comentarios